Onze werkwijze

Ecologisch bouwen
In een huis wat grotendeels bestaat uit natuurlijke bouwmaterialen is het gezond wonen. Wij maken ecologische elementen voor woningbouw, uitbreidingen of voor het verduurzamen van woningen.

Werken met hout
Houten elementen voelen warm aan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld steen. Daarnaast zijn de door ons gebruikte materialen grotendeels of volledig hernieuwbaar.

Natuurlijke isolatie
In de woning ontstaat er een fijn klimaat door goede warmteaccumulatie en woonvochtregulatie van de ‘buitenschil’. Door de goede warmteaccumulatie blijft het hitte in de zomer langer buiten.

Hoogwaardig product
Door te werken met 3D-tekeningen en computergestuurde bewerkingen is de maatvoering nauwkeurig. Door prefab te werken zijn er minder uren op de bouwplaats nodig.

Samen werken
Wij vinden dat iedereen een kans verdient op een werkplek. Ons bedrijf biedt daarom bewust ruimte voor mensen met een zekere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Meer informatie
Lees op de Groene Woning meer over onze werkwijze. Heb je vragen over ecologisch bouwen, wil je weten wat we voor je kunnen betekenen of wil je een offerte aanvragen. Bel of mail ons!